ORTHOMANUELE GENEESKUNDE APELDOORN & AMSTERDAM

Mw. E. van Essen, arts OMG, arts MSK

Laatste nieuws

Praktijk Veluwe

De praktijk op de Veluwe is gesloten. U kunt terecht in de praktijk van dr. van Essen in Amsterdam-Oost (ca. 65 minuten rijden vanaf Apeldoorn, of 30 minuten vanaf Amersfoort-A1) of in Elim/Hoogeveen (ca. 55 minuten rijden vanaf Apeldoorn of 30 minuten vanaf Zwolle-A28).

Vragenlijst 1e consult

Voor de eerste afspraak bij mw. van Essen kunt u deze vragenlijst downloaden en invullen, en daarna (uiterlijk 5 werkdagen voor de intake) retour mailen via uw digitale afspraakbevestiging.

 

U krijgt, wanneer u een afspraak voor intake heeft gemaakt, een mail met informatie en bevestiging van de afspraak. Deze mail heeft ook een “BEANTWOORDEN”-knop. Via deze “BEANTWOORDEN”-knop kunt u de ingevulde vragenlijst aan de praktijk mailen. Uiterlijk 5 werkdagen voor de intake dient de vragenlijst gemaild te worden, zodat de arts de tijd heeft om deze door te nemen en alvast een dossier aan te maken. Hierdoor blijft er tijdens de intake meer tijd over voor het gesprek, lichamelijk onderzoek en evt. behandeling. Van vragenlijsten die minder dan 5 werkdagen voor de intake verzonden worden kan niet gegarandeerd worden dat de arts ze doorneemt vóór de intake.

Laatste nieuws

Praktijk Veluwe